Çiğdemalan İlkokulu

Telefon : 0543 695 3168
WEB https://cigdemalan.meb.k12.tr
Adres : ÇİĞDEMALAN KÖYÜ MEVKİİ ÇİĞDEMALAN KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 51 MUTKİ / BİTLİS
VİZYON : Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Ders Başlangıç: 08.40 Ders Bitiş: 14.20
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Kalorifer Sistemi